Brockford, Suffolk

We rendered and painted the original red brick walls and installed limestone coping, created a 4x6m sunken seating area and laid 350 square metres of limestone paving. We also installed a stainless steel water wall water feature, enlarged and altered the front drive and parking areas (Total area 900m2) and installed 100x6mm steel edging to the drive. The surface comprises of a tarmac base course plus tar and shingle for the parking area and drive.

In 2018 we returned to install a bespoke play area and an oak gate.
We also constructed the foundations and walls for the garage.

Constructed in 2017, designed by Lisa Finch.

Stainless steel water wall and boxed borders. Brockford, Suffolk
Enlarged and altered driveway landscaping. Brockfish, Suffolk.
Limestone coping, boxed borders, and stainless steel water feature. Brockford, Norfolk
Bespoke children's play area. Brockford, Suffolk
Raised fruit and vegetable beds. Brockford, Suffolk
Sunken seating and limestone paving. Brockford, Suffolk.
Sunken seating area and children's play area. Brockford, Suffolk.
Landscaped garden. Brockford, Suffolk.
Limestone paving and landscaped lawn. Brockford, Suffolk.
previous arrow
next arrow
Slider